Shopping cart is empty
 
English Polski Spanish 
Search For a Manual
 

(e.g. AA-V20EG JVC, ZX-7 Sony )
PayPal 1000+ rating Secure, Encrypted Checkout.
 
Who's Online
There currently are 206 guests online.
Categories
Information
Featured Product
Home >> TEAC >> A-BX10 Owner's Manual
 
 0 item(s) in your cart 

TEAC A-BX10
Owner's Manual


Tweet about this product and get $1.00 of store credit for instant use!
  • Download
  • PDF Format
  • Complete manual
  • Language: English
Price: $4.99

Description of TEAC A-BX10 Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file after You purchase it.

Owner's Manual ( sometimes referred to as User's Guide or User's Manual ) contains information on how to use Your device. After placing order we'll send You download instructions on Your email address.

The manual is available in languages: English

Not yet ready
You must purchase it first

Customer Reviews
There are currently no product reviews.
Other Reviews
 WAK 4555 BAUKNECHT Owner's Manual by Rikke Jensen;
Came in the mail within a few hours. Gave clear instruktion on maintaines. Is of great use to have this manual in house
 8080 SANSUI Owner's Manual by Robert Carlson;
Easy to access. Clear instructions. No problems. Printed fine.
 SE-88 SANSUI Owner's Manual by Brent Lee;
Great scan but please note that it is entirely in GERMAN.
 CS1040 KENWOOD Owner's Manual by vittorio gentili;
High quality scan of the manual, very quick and easy download and very important, a truly honest price. thanks
 TK46 GRUNDIG Owner's Manual by Puskás István;
Minden rendben, de két megjegyzés, az ábrák nehezen kivehetők és a fizetés után 24 órát kell várni a letöltésre.

Text excerpt from page 19 (click to view)
Achterpaneel

0

q

w

e

0

r

t

y

*Schakel alle komponenten uit alvorens de aansluitingen tot stand te brengen.

5 Ingangskeuzeschakelaar (input selector) & indikators
Draai de schakelaar naar de stand die overeenkomt met de ingangsbron die u wenst weer te geven, bijvoorbeeld tuner, tape 1, CD, balanced of aux. Het indikatorlampje voor de gekozen ingangsbron licht op.

6 Tape 2 monitorschakelaar & indikator
source: Voor weergave van het geluid van een bron die met de ingangskeuzeschakelaar is gekozen. Het LED indikatorlampje licht niet op. tape: Voor weergave van het geluid van tape 2. Het LED indikatorlampje licht op

Druk op de bass (of treble) toets (zodat het bass of treble LED indikatorlampje oplicht) en druk dan op de niveauregeltoetsen (Ë/Â¥). U kunt de lage tonen (of de hoge tonen) van twee stapjes lager (â1 of â 2) tot twee stapjes hoger (+1 of +2) instellen. â Als u de klankkleur niet binnen 10 sekonden bijregelt, dooft het betreffende LED lampje en kunt u alleen weer de geluidssterkte bijregelen.

â CD ingangsaansluitingen Sluit de LINE OUT uitgangsaansluitingen van de kompakt disk speler aan op deze aansluitingen. â Tuneringangsaansluitingen

(TUNER)

Sluit de uitgangsaansluitingen van een tuner op deze aansluitingen aan. â TAPE 1 PLAY/REC aansluitingen Sluit de uitgangsaansluitingen (LINE OUT) van het cassettedeck aan op de PLAY aansluitingen de sluit de ingangsaansluitingen (LINE IN) aan op de REC aansluitingen. â TAPE 2 MONITOR PLAY/REC

Achterpaneel 0 Luidsprekeraansluitingen
Verbind de linkerluidspreker met "SPEAKER L" en de rechterluidspreker met "SPEAKER R". Kontroleer dat de luidsprekers goed zijn aangesloten. Let op: Kortsliuting van een van de luidsprekeraansluitingen met de behuizing, aarde of signaalkabels kan de versterker beschadigen. De zekering brandt door door kortsluiting van de luidsprekeraansluitingen. Schakel de versterker altijd uit alvorens luidsprekerkabels of signaalkabels te verbinden of te ontkoppelen. Let op: De luidsprekeruitgang is gebalanceerd. Verbind geen komponent met ongebalanceerde ingang (bijvoorbeeld een spektrum analyser en bepaalde elektrostatische luidsprekers).

aansluitingen
Deze aansluitingen worden gebruik voor aansluiting van een tweede cassettedeck. Sluit de uitgangsaansluitingen (LINE OUT) van het cassettedeck aan op de PLAY aansluitingen en sluit de ingangsaansluitingen (LINE IN) van het deck aan op de REC aansluitingen.

7 Dempingstoets (muting) (op de afstandsbediening)
Druk hierop om de geluidsweergave via de luidsprekers te dempen (tot 0 dB) wanneer de telefoon gaat e.d. Om de oorspronkelijke geluidssterkte te herstellen, drukt u op de ingangskeuzetoetsen of de niveauregeltoetsen (Ë/Â¥). Wanneer de dempingsfunktie is ingeschakeld, geeft de geluidssterkte-aanduiding 0 dB aan.

r AC IN netuitgang (Zie pagina 18.) t Hoofdspanningsschakelaar (POWER) (Zie pagina 18.)
Druk op de ON kant van deze schakelaar om de spanning in (standby) te schakelen. Opmerking: Laat deze spanningsschakelaar ingeschakeld (ON).

8 Balansregeltoets (balance)
Deze toets wordt gebruikt om de balans tussen de linker en rechter kanalen in te stellen. Druk op de balanstoets (zodat het LED balanslampje oplicht) en druk dan op de niveauregeltoetsen (Ë/Â¥). De gekozen balansinstelling wordt in het uitleesvenster aangegeven. Destapjes van 1 dB. van â 6 dB tot + 6 dB in balans is instelbaar

y Zekeringhouder (Zie pagina 18.) Kopiëren van een cassette
U kunt de cassette kopiëren die in het deck dat met de TAPE 1 aansluitingen is verbonden op een cassette in het deck dat met de TAPE 2 aansluitingen is verbonden. Kopiëren van TAPE 2 naar TAPE 1 is niet mogelijk. 1. Stel het weergavedeck (TAPE 1) in de weergavefunktie en het opnamedeck (TAPE 2 MONITOR) in de opnamefunktie. Stel het opnameniveau als vereist in. (Zie de gebruiksaan-wijzing van beide decks.) 2. Druk de ingangskeuzeschakelaar in de tape 1 stand en druk de tape 2 monitorschakelaar op source.

q Gebalanceerde ingangsaansluiting
De gebalanceerde ingang wordt met XLR stekkers verbonden overeenkomstig de IEC specificaties. PIN 1: GND (aarde) PIN 2: + PIN 3: â

9 Lagetonen/hogetonenklankkleurregelaars (bass/treble)
Deze twee klankkleurregelaars â bass en treble â kunen gebuikt vvorden om een "vlakke" frekwentierespons te verkrijgen of een klankkleur waar uw voorkeur naar uitgaat. Met de bass regelaar worden de lage frekwenties en met de treble regelaar de hoge frekwenties ingesteld.

w Aardaansluiting (GND)
Sluit de aarddraad van de draaitafel aan op deze aansluiting.

e Audiosignaalaansluitingen
â Ingangsaansluitingen (AUX) Sluit de uitgangsaansluitingen van een videorecorder op deze aansluitingen aan. â 19 â

You might also want to buy

$4.99

A-BX10 TEAC
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…
>
Parse Time: 0.136 - Number of Queries: 112 - Query Time: 0.03